Kategorier

Fatburner x2

Self Omninutrition

50%

Två potenta fatburners till ett fantastiskt paketpris!

Lagerstatus: I lager

378 kr 189 kr

Ripped Burn & Synerlin
Optimal fettförbränning!

Nu har du möjlighet att prova två av Selfs absolut starkaste fettförbrännare till ett reducerat pris!

Self Fatburner deal

Ripped Burn

Olika typer av viktminskningspreparat har funnits på marknaden i många år. Nu har forskning och utvecklingsteamet från Self Omninutrition valt ut och funnit de substanser som enligt studier och erfarenhet fungerat bäst, och skapat en helt unik och kraftfull produkt med hela 15 naturliga substanser som verkar för att optimera dina förutsättningar för fettförbränning eller viktnedgång.

  • Ökar förbränningen
  • Minskar aptiten
  • Ökar träningslusten
  • Muskelbesparande
  • Dygnet Runt Effekt
  • Minskar upptaget av kolhydrater

Ripped burn från Self Omninutrition verkar på en mängd olika sätt, allt för att underlätta din fettförbränning. Den ökar frisättningen av fett från fettcellerna, den är uppiggade så att du kan träna hårt under diet och den minskar sötsug och aptit. Eftersom mer energi kan tas från kroppsfett är den också muskelbesparande. Det som verkligen gör produkten unik är att den också ökar den basala ämnesomsättningen så att du bränner mer kalorier även i vila under hela dygnet.

Kvantitet: 50 kapslar
Rekommenderad dagsdos: 4 kapslar
Dosering: 2 kapslar i samband med huvudmåltider tre ggr. dagligen för viktnedgång, underhåll av önskat resultat 2 kapslar i samband med huvudmåltid två ggr. dagligen.

Innehåll per dos (4 kapslar)
Yreballec 600mg
Inositol 400mg
Koffein 400mg
Kolinbitartrat 300mg
Pentacolin 300mg
Te extrakt 200mg
Rosenrot extrakt 200mg
Grönt te extrakt 160mg
Chili extrakt 100mg
Halostem amarant frö extrakt 100mg
Grönt kaffebön extrakt 50mg
Wakame alg extrakt 40mg
Svartpepparextrakt 8mg
Vitamin B6 4mg
Folsyra 200mcg

Övriga ingredienser: klumpförebyggande medel (E460, E551), kapsel (gelatin, färgämne: E120, E172, E171, E131)Synerlin

FETTFÖRBRÄNNING NÄR DET ÄR SOM BÄST!

Vi vet att det är viktigt med en balanserad kost och fysisk aktiv livsstil för att bränna fett, och med den här populära produkten assisterar du kaloriförbränningen och motivationen. Formulan håller dig pigg och aktiv under hela dieten och minskar din lust till att överäta.

Eftersom Forskolin varit läkemedelsklassat tidigare det är ett ganska nytt ämne inom fettförbrännare, men har bevisat god potential inom detta område. Studier visar att den ökar metabolismen, ökar kroppens naturliga fettförbränning samt gynnar muskeluppbyggnad, som i sin tur ökar kroppens energibehov! Detta i kombination med koffein och grönt te ger en effekt som håller dig pigg, fokuserad och ökar markant din kropps naturliga energiförbrukning. Synerlin verkar även aptitdämpande, vilket kan vara väldigt viktigt när man går på diet, eller deffar.

Synerlin är mycket kraftfull, börja därför med en tablett om dagen för att avgöra toleransnivå. Använd inte mer än 2 tabletter 2ggr dagligen.

Kvantitet: 60 tabletter
Portionsstorlek: 2 tabletter
Portioner per förpackning: 30 portioner

Innehåll per 2 kapslar
Pentacolin™
Coleus forskohlii extrakt
Plectranthus barbatus.
radix, tuber)
500mg
Grönt te extrakt
(Kuntze)
varav 150mg EGCG
(Camellia sinensis folium)
250mg
Koffein 250mg
Övriga ingredienser Klumpförebyggande medel (E551), fyllnadsmedel (E460, E470b)

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.