Kategorier

Viktväst 30kg

OMPU

Marknadens tyngsta viktväst med justerbar vikt 1-30 kg

Lagerstatus: Slut i lager

1 590 kr 1 489 kr

Komplettera din träning med extra tyngder.
Marknadens tyngsta viktväst 1-30 kg

Viktvästen från Ompu är lätt att använda, sitter stabilt och har en fullt justerbar vikt mellan 0-30 kg. Med västen tillkommer 30 st 1 kg-vikter som du enkelt trär in i fickor på fram -och baksidan och stänger in med stadiga kardborrefästen. 

Träningsmöjligheterna med en viktväst är oändliga och det passar lika bra för dig som vill förbränna lite extra under promenaden som för dig som elitsatsar och vill träna under tyngre förhållande för att kunna prestera bättre och nå snabbare resultat.

Börja med en lägre vikt för att vänja kroppen vid den nya vikten och addera vikter successivt för att minimera risken för skador och minska belastningen på leder och muskler. 

Viktvästen från Ompu passar till exempel utmärkt att träna löpning, chins, pull-ups, armhävningar, push-ups, dips, kampsport, squats m.m. Genom att använda extra vikter under din träning ökar du muskelbelastningen och musklerna kommer att arbetar hårdare vilket innebär snabbare resultat, och bättre prestation när du väl tar av västen. 

  • Oändliga träningsmöjligheter
  • Marknadens tyngsta viktväst
  • Anpassbar vikt, 0-30kg
  • Enkel att använda, smidig kardborrefästning
  • Börja försiktigt och öka successivt
  • När du vill ha det bästa!

OBS. På grund av den höga vikten skickas viktvästen som två paket. Så du kommer att hämta ut två paket om du beställer viktvästen!

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499