Kategorier

Vita-min Plus Mother

Olimp

Komplex sammansättning av vitaminer och mineraler.

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr 65 kr

Vita-min Plus Mother, 30 caps

För hälsan hos både mor och barn

Vita-min Plus mamma är en innovativ, komplex sammansättning av vitaminer och en mycket lättupptaglig form av mineraler (kelatkomplex), som utvecklats på grundval av särskilda rekommendationer vad gäller tillskott för gravida och ammande kvinnor. Dessutom har sammansättningen berikats med naturlig extrakt av tranbär.Vetenskapliga tester visade att:

  • Behovet av vitaminer och mineraler ökar i 1: a trimestern av graviditeten och är relaterad till dynamiken i fosterutvecklingen
  • Korrekt tillförsel av vitaminer och mineraler är en av de grundläggande elementen i god framskriden graviditet och påverkar födsel och amning
  •  Tranbär minskar upprepade infektioner i urinvägarna under graviditetVitamintillskott under graviditet och amning

Intensifieringen av livsprocesserna i en gravid kvinnas kropp leder till ett ökat behov på energi och näringsämnen,  samt vitaminer och mineraler, så även under ammning. Tillskott av Vita-min Plus Mamma hjälper till att ge mor och barn de komponenter som är nödvändiga för en korrekt graviditet, samt födelse och amning.

Fördelar som skiljer Vita-min Plus® Mother från andra vitamin- och mineraltillskott.

Mineral komponenter i preparatet förekomma i form av mycket lättabsorberbara aminosyrakelater som produceras det ledande mineralföretaget, amerikanska ALBION. Denna form absorberas lätt från matsmältningskanalen, förblir helt stabil och irriterar inte magen, och eventuellt överskott avlägsnas från kroppen. Dessutom hindrar de inte absorption av andra mineraler. Det är värt att notera att den rätta strukturen för aminosyrakelater från Albion vetenskapligt bekräftas med en patenterad metod.

Vita-min Plus Mamma är också den enda vitamin och mineral på marknaden för gravida kvinnor som innehåller Ferrochel - järn i form av aminosyrakelat. Användningen av preparat med järn kan orsaka biverkningar såsom diarré, förstoppning eller ont i magen. Men Ferrochel är en av de mildaste formerna av järn, som kännetecknas av en betydande minskning av biverkningar från mag-och tarmkanalen, vilket bekräftades i vetenskapliga studier. Således är Ferrochel definitivt bättre jämfört med traditionellt använda järnpreparat, vilket är särskilt viktigt under graviditet.

Rekommenderad användning: 1 kapsel en gång dagligen, efter en huvudmåltid, drick mycket vatten eller på annat sätt vid samråd med en läkare. Avsedd för kvinnor under graviditet, amning och planerad graviditet.

Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad och balanserad kost. En mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Förvaras utom räckhåll för barn.

Produkten rekommenderas att användas som kosttillskott:

 

  • Under graviditet och amning.
  • För att korrigera vitamin-och mineralbrist. 
  • Om du upplever ett tillstånd av depression, apati eller förvärrad fysisk och mental form.
  • Om du äter oregelbundet kost.
  • Efter sjukdomar och under tillfrisknande.


 

Ingredients: Vitamin A, vitamin D, vitamin E, vitamin C, vitamin B1, vitamin B2, niacin, vitamin B6, folsyra, vitamin B12, biotin, pantotensyra, kalcium (Albion® aminosyrakelat), magnesium (Albion® aminosyrakelat ), järn (Albion® aminosyrakelat (Ferrochel®)), zink (Albion® aminosyrakelat), mangan (Albion® aminosyrakelat), koppar (Albion® aminosyrakelat), jod, tranbär fruktextrakt (Vaccinium macrocarpon) varav 10% proantocyanidiner, fyllningsmedel (mikrokristallin cellulosa och pulveriserad cellulosa), kromdioxid, klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), kapsel (gelatin, färgämne E171).

Viktigt: Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad och balanserad kost. En mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas. Förvaras utom räckhåll för små barn. 

Obs! Samtidig användning av andra vitamin- och mineralpreparat bör endast ske i samråd med en läkare.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499