Kategorier

Vitamin C, 100 tabs

Swedish Supplements

C-vitamin som sugtablett med frisk smak av persika!

Lagerstatus: I lager

119 kr

Lättdoserad och välsmakande tablett med C-vitamin!

Vitamin C från Swedish Supplements är en kraftfull antioxidant som har flera positiva effekter. Den gamla myten att C-vitamin förstärker immunförsvaret kanske fått dig att tvivla på effekten från denna antioxidant, men många ser förbi dess övriga gynnsamma effekter som hamnat lite i skymundan. 

  • Förbättrar upptaget av järn!
  • Förhindrar oxidativ stress!
  • Gynnar hud och nagelhälsa!
  • Välsmakande sugtabletter!

C-vitamin finns naturligt i frukt, bär och grönsaker men förstörs lätt av temperaturskillnader och ljus. Detta gör att en stor del av råvarans innehåll av vitaminet går till spillo på grund av dagens metoder för förädling, lagring och tillredning. Ett tillskott av denna vitamin är en säker och pålitlig källa som ej går till spillo.

Swedish Supplements Vitamin C innehåller 500 mg per tablett, och sugtabletterna har en frisk persikosmak som gör intaget till ett nöje. C-vitamin är viktig för ämnesomsättningen i bindväven och bidrar tillsammans med zink till upprätthållandet av friska naglar och hud. 

Vanliga bristsymptom på vitamin c kan vara: trötthet, ökad känslighet för infektioner, muskelsvaghet och försämrad sårläkning.

Kvantitet: 100 tabletter.
Portionsstorlek: 1 tablett.
Portioner per förpackning: 100 portioner.

Näringsvärde per tablett
Vitamin C (askorbinsyra) 500 mg

Ingredienser: Vitamin C (askorbinsyra), aromer, sötningsmedel (aspartam, acesulfam-k), hjälpämnen (mikrokristallin cellulosa), magnesium-stearat, silikodioxid.) Innehåller en källa till fenylalanin.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499