Kategorier

Vitamin D3, 120 caps

Prozis Foods

Extremt prisvärd!
Räcker i fyra månader!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr

Ett av de vanligaste bristämnena i Sverige!

Vitamin D3 har många fördelar och positiva effekter, kroppen mår helt enkelt inte bra om vi får brist på det ämnet. Kroppen kan producera vitamin d, men behöver solens UV-strålning för att aktivera produktionen. Då vi har förhållandevis lite sol i Sverige samt att många arbetar inomhus på dagarna när solen är ute är det väldigt vanligt med brist på D-vitamin. 

Prozis Foods D-vitamin har en perfekt styrka på 1000IU, vilket ger dig kroppens vitamin-d behov på endast en kapsel om dagen. Detta gör produkten väldigt prisvärd, då den innehåller fyramånadsförbrukningar! Vitamin D3 från Prozis Foods består av kolekaciferol som är samma form av D-vitamin som tillverkas av vår egen hud. 

  • Extremt prisvärd, innehåller fyra månadsförbrukningar!
  • Främjar normala nivåer av kalcium i blodet!
  • Bidrar till immunförsvaret!
  • Gör gott för benhälsan!

Prozis Foods Vitamin D3 hjälper din kropp att absorbera och använda kalcium och fosfor. Dessa mineraler är viktiga för upprätthållandet av din skelett. 

Kvantitet: 120 kapslar.
Portionsstorlek: 1 kapsel.
Portioner per förpackning: 120 portioner.

Dosering: Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid eller något som är rikt på fett, till exempel fiskolja.

Vitamin D3
(kolekalciferol) 
1000 iu
Vitamin D 25 mcg (500% RDI)

Ingredienser: Sojaolja, ytbehandlingsmedel (gelatin), destillerat vatten, torkmedel (glycerol), kolekalciferol.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499