Kategorier

Wake Up, 180 tabs

Swedish Supplements

Dags att vakna!
Högdoserad koffeintablett!

Lagerstatus: Slut i lager

129 kr

Koffein är ett stimulantia som används flitigt inom kosttillskottsbranchen, och inte alls utan anledning. Det är ett billigt och effektivt tillskott som ger mycket effekt för pengarna. Koffein verkar också i synergi med många andra aktiva ämnen i bland annat fettförbrännare och prestationshöjare och ökar effekten av dessa. Dock kan det verka vätskedrivande, så det rekommenderas att du dricker rikligt med vätska när du använder koffein.

Med hela 250mg koffein per tablett av Wake Up, och 180 tabletter i en förpackning har Swedish Supplements inte bara tagit fram högdoserade tabletter, utan också väldigt många av dem. Som sagt, mycket krut för pengarna!


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499