Kategorier

Walden Farms Dip, 340g

Walden Farms

Choklad, ranch eller marshmallow? Underbara smaker!

Lagerstatus: Slut i lager

49 kr 25 kr

Walden Farms Dip är till skillnad från andra dip-såser helt fritt från kalorier, fett och socker men har ändå en fantastisk smak. Så gillar du dip men vill slippa alla onödiga kalorier kommer du att älska Walden Farms Dip!

De passar utmärkt till nästan allt du kan tänka dig, grönsaker, bröd, som sås till maten, smoothies och mera. 

Finns i 6 goda smaker:
Chocolate
French Onion
Ranch
Blue Cheese
Bacon
Marshmallow

Det är på grund av högkoncentrerade armoer och extrakt som Walden Farms produkter får sin goda smak och det är dessutom därför som det inte innehåller några kalorier alls! Ersätter du dina vanliga kosttillbehör med Walden Farms produkter minskar du ditt kaloriintag med 330 kcal i snitt per dag vilket för de flesta innebär en viktnedgång på uppemot 15 kg på ett år!

 Innehåll per portion, 30g (2 msk) Marshmallow Bacon Blue Cheese Ranch French Onion Chocolate
Energi 0 kcal 0 kcal 0 kcal 0 kcal 0 kcal 0 kcal
Fett 0 g 0 g 0 g 0 g 0 g 0 g
Kolhydrater 0 g 0 g 0 g 0 g 0 g 0 g
Protein 0 g 0 g 0 g 0 g 0 g 0 g
Natrium 50 mg 210 mg 210 mg 230 mg 210 mg 35 mg

Ingredienser: Trippelfiltrerat vatten naturliga och artificiella smakämnen, cellulosafibrer, mjölksyra (konserveringsmedel), sukralos (sötningsmedel), salt, xanthangummi, natriumbensoat (konserveringsmedel).

Öppnad förpackning förvaras i kylskåp.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499