Whey Class+ 4 kg

Dalblads

Månadens Kampanj!
NU låda Swebars medföljer

Lagerstatus: Slut i lager

1 095 kr 876 kr

SUPERKAMPANJ !
Låda Swebars (20 st) medföljer utan kostnad

WHEY CLASS+ är ett vassleprotein innehållande 80 procent rent proteinkoncentrat.

Proteinet i WHEY CLASS+® är peptidbundet och absorberas snabbt. Det gör WHEY CLASS+ extra lämpligt som det första målet efter ett träningspass. WHEY CLASS+ fungerar förstås också utmärkt som ett proteinförstärkande tillskott som kompletterar dina huvudmål och mellanmål. WHEY CLASS+ är också en utmärkt proteinkälla för uthållighetsidrottaren som är i extra behov av muskelsparande effekter under fysisk aktivitet. Vassleproteinet i WHEY CLASS+ är rikt på de grenade aminosyrorna BCAA (Branched Chained Amino Acids) som har kopplats samman med positiva effekter på idrottaren som bland annat involverar ökat uthållighet, minskad muskelnedbrytning och minskad mental trötthet. WHEY CLASS+ är också naturligt rikt på viktiga vitaminer och mineraler.


Vi rekommenderar: 35g (ca 1dl) pulver till 2 dl vätska, 2-3 gånger dagligen.


Ingrediensförteckning: Ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat, sojalecitin, *fettreducerad kakao, naturliga smakämnen, **rödbetsextrakt, aspartam, acesulfam K, sackarin.

* Finns i Choklad, Bananchoklad, Mintchoklad
** Finns i Jordgubb
Innehåller en källa till fenylanalin.

Smakerna: Choklad m. fruktos & Neutral är helt fria ifrån syntetiska sötningsmedel.


Whey Class+™ innehåller alla de nödvändiga aminosyrorna för såväl tillväxt som reparation av muskulaturen. Produkten ger också en stabilisering av testosteron nivåern i kroppen.

Whey Class+™ har en låg fett- och kolhydrathalt och består av högvärdiga proteiner som lämpar sig både för motionär som för elitidrottare.

 

Näringsvärde per 100 gram och Servering (35g):


                                                   100 g                    35 g

Energi                                   1488 kJ                 521 kJ

                                              372 kcal             130 kcal

Protein                                        80 g                     28 g

Kolhydrater                                   4 g                    1,4 g

Varav sockerarter                        4 g                    1,4 g

Fett                                                 4 g                    1,4 g

Varav mättat fet                            3 g                       1 g

Kostfiber*                                      0 g                       0 g

Natrium                                      0,4 g                  0,14g

 

* Kostfiber i Choklad, Mintchoklad och Bananchoklad 0,68g/100g produkt.

Laktos 4 g/100g produkt


Dosering: 1 dl (35g) pulver till 2 dl vätska, 2 - 3 gånger dagligen. Vid hård fysisk träning 2 dl (70g) pulver till 2 dl vätska, 3 gånger dagligen.

      
Storlek:  1 kg, 4 kg


Aminosyrainnehåll    mg/100g produkt
Alanin        3900
Arginin        1600
Asparginsyra    8600
Cystein        1700
Glycin        1100
Glutaminsyra    14100
Histidin        1300
Isoleucin*        5000
Leucin*        8300
Lysin*        7500
Metionin*        1700
Fenylalanin*    2300
Prolin        4300
Serin        3600
Treonin*        5200
Tryptofan*        1100
Tyrosin        2000
Valin*        4600
* Essentiella aminosyror



Referenser:

Tipton KD, Elliott TA, Cree MG, Wolf SE, Sanford AP, Wolfe RR. Ingestion of casein and whey proteins result in muscle anabolism after resistance exercise. Med Sci Sports Exerc. 2004 Dec;36(12):2073-81.

Katsanos CS, Kobayashi H, Sheffield-Moore M, Aarsland A, Wolfe RR. A high proportion of leucine is required for optimal stimulation of the rate of muscle protein synthesis by essential amino acids in the elderly. Am J Physiol Endocrinol Metab. 2006 Aug;291(2):E381-7.

Hayes A, Cribb PJ. Effect of whey protein isolate on strength, body composition and muscle hypertrophy during resistance training. Curr Opin Clin Nutr Metab Care. 2008 Jan;11(1):40-4.

Cribb PJ, Williams AD, Carey MF, Hayes A.

The effect of whey isolate and resistance training on strength, body composition, and plasma glutamine. Int J Sport Nutr Exerc Metab. 2006 Oct;16(5):494-509.