Kategorier

Winter-X 75 caps

Scitec

Echinacea, Vitamin C och Zink!

Lagerstatus: Slut i lager

99 kr

Echinacea är en ört som använts i hundratals år för att stöja immunförsvaret, och används än idag av många personer i olika preparat inom kosttillskott. Örten är speciellt populär under höst och vår, då förkylning är vanligt. I detta preparat finns även Vitamin C och Zink som också gynnar immunförsvaret och till skydd mot stress. Vitamin C är också bra då det reducerar trötthet och utmattning.

Den komplexa formeln i Winter-X kan dessutom gynna ditt hår, dina naglar, din hud och din benmassa. Produkten är inte avsedd att behandla eller bota sjukdomar, utan endast att förebygga.

Bruksanvisning
Ta 1-2 kapslar efter behov. Använd inte regelbundet i mer än 8 veckor.

Allergiinformation
Använd inte denna produkt om du är allergisk mot solrosor, prästkragar eller liknande blommor. Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.


Innehållsmängd
75 kapslar - 75 portioner.

Innehåll per dos (1 kapsel)
Vitamin C 625mg
Echinacea 200mg
Zink 24mg

Ingredienser
Askorbinsyra, Zink Glukonat, Echinaceae purpureae radix extrakt, Magnesium Stearat, Gelatin (kapslar).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499