WNT Amino Tabs 60tab

WNT

Förbättrad prestation och snabbare återhämtning!

Lagerstatus: Slut i lager

169 kr 139 kr

Aminosyror- en kort bakgrund: Våra muskler består av runt 20 % protein. Detta protein består av aminosyror, man kan lite förenklat säga att protein, aminosyror och peptider är olika namn på samma sak. En del av aminosyrorna är essentiella (bl. a grenade aminosyror BCAA), vilket betyder att vi måste få i oss dem via maten eftersom kroppen inte själv kan tillverka dem. Det är de fria aminosyrorna som kroppen använder för att bygga muskler och beroende på sammansättningen av de olika aminosyrorna i proteinet har det en viss kvalitet - olika protein tas alltså upp olika bra av kroppen.

WNTs AMINO TABS är ett vetenskapligt framtaget aminosyrekomplex med fria och peptidbundna aminosyror som absorberas mycket snabbt i muskulaturen. Proteinet är utvunnet ur vassle vilket enligt studier har visat sig vara det bästa för muskeluppbyggnad och är förspjälkat, dvs. kan användas av kroppen direkt utan att behöva brytas ned först. De peptidbundna aminosyrorna ger en avsevärt högre kväveretention än enbart fria aminosyror vilket gör WNT´s AMINO TABS till ett självklart val för dem som vill höja proteinintaget med det bästa tänkbara tillskottet. Genom att inta AMINO TABS i samband med måltid eller efter träning försäkras optimal funktion, återhämtning och muskeluppbyggnad utan att samtidigt få i dig fett, salt eller andra oönskade ämnen.

Dosering:
Intag 2 tabletter i samband med måltid 3 ggr per dag eller 4 tabletter innan sänggående.

Innehåll per 4 tabletter
Protein (Aminosyror) 4100mg
L-Leucin (BCAA)* 352mg
L-Isoleucin (BCAA)* 216mg
L-Valin (BCAA)* 152mg
L-Lysin* 300mg
L-Treonin* 160mg
L-Metionin* 72mg
L-Fenylalanin* 100mg
L-Arginin** 88mg
L-Cystein** 56mg
L-Alanin** 168mg
L-Asparaginsyra** 336mg
L-Glutaminsyra** 564mg
Glysin** 68mg
L-Histidin** 64mg
L-Prolin** 88mg
L-Serin** 168mg
L-Tyrosin** 116mg
L-Tryptofan* 44mg

* Essentiella aminosyror
** Icke essentiella aminosyror

Ingredienser:
Kroscarmellosnatrium, stearinsyra, polyetenglykol, cellulosa, magnesiumstearat, kisel.
Fritt från laktos, kolhydrater, sötningsmedel och fett.

Förpackning:
60 tabletter


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.