Kategorier

WNT Whey Protein 3kg

WNT

Vassleproteinkoncentrat

Lagerstatus: Slut i lager

799 kr 699 kr

WNT Whey Protein 3kg

Whey Protein är ett högkvalitativt proteintillskott bestående av ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat. Ett extra intag av protein är bra både för den som vill öka muskelmassan och för den som vill komma i form och minska i vikt. Kan användas av alla som idrottar eller som önskar öka sitt dagliga proteinintag. WHEY PROTEIN fungerar bra både som mellanmål, gärna då tillsammans med en frukt, och som ett extra proteinintag vid frukost, lunch och middag. WHEY PROTEIN är fri från aspartam och förtjockningsmedel och finns även i en neutral smak helt fri från alla artificiella tillsatser.
 

  •     Högkvalitativt proteintillskott
  •     Ökad muskelmassa
  •     Fri från aspartam och förtjockningsmedelIngredienser: Ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat, fettreducerat kakaopulver (6,5%), aromämnen, vegetabilisk olja, sötningsmedel: sukralos.

Dosering: Blanda 1 skopa pulver (70 ml) med 2 dl vatten eller mjölk i en shaker. Intas efter
träning eller som ett dagligt proteintillskott för maximal effekt.

Innehåll per 100g
Energi              400kcal
Protein             77g
Kolhydrat        8,6g
Fett                  6,1g


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499