Kategorier

WOD-Crusher Paket

Scitec

Ett komplett paket för din funktionella träning! Du kommer att krossa dina träningspass!


Just nu, T-shirt på köpet!

Lagerstatus: Slut i lager

1 195 kr 999 kr

Detta unika paketerbjudande från Scitec wod line är designat för dig som vill optimera din funktionella träning och ge dig själv de bästa förutsättnignarna för att utveckas!

Paketet består av fyra olika produkter som tillsammans verkar i synergi för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning.

Scitec Fireworks - Det senaste prestationshöjande tillskottet från Scitec som inriktar sig på att ge dig kraft och ork, utan kreatin! Detta gör denna pwo extra anpasslig till din träning, då du själv kan välja om du vill tillföra kreatin eller inte. Fireworks innehåller 10 viktiga ingredienser för att ge din kropp mångsidig energi och en kraftfull effekt!

Scitec Muscle Factor - En kraftfull blandning av två väldigt effektiva ämnen inom muskelökning, nämligen Forskolin och HMB. Denna kombination arbetar tillsammans för att på två olika sätt öka din förbränning, öka den anabola effekten och minska den katabola effekten i din kropp. Genom att tillföra dessa ämnen kommer din kropp att få mycket goda förutsättningar för ökad muskeltillväxt!

Scitec Unbroken Pak - Innehåller fem olika kapslar som kompletterar varandra på ett imponerande sätt. De fem olika kapslarna innehåller Beta-alanin, Q10, ett kraftfullt kreatinkomplex, BCAA och ett välgörande karnitinkomplex. Dessa ingredienser kommer tillsammans att öka dina energinivåer, din vitalitet, din förbränning och din muskeltillväxt.

Scitec Nem Forte - Denna produkt är smörjmedlet för dina leder, som gör att din kropp klarar av de påfrestningar den utsätts för när du tränar. Med hjälp av äggskalsmembran, som har en vetenskapligt bevisad förmåga att lindra och förebygga ledvärk- och skador.

Till dig som köper detta magnifika paket skänker vi dessutom bort en grymt snygg, matchande T-shirt. Bär denna med stolthet som en symbol för din hängivenhet, kämpaglöd och viljestyrka. Dina mål är nu inom räckhåll! 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499