Kategorier

Women's Artistic Tights

ICANIWILL

75%

Oerhört fina träningstights med mjuk, svepande design.

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr 149 kr

Mjuk, svepande och iskall design och mycket fin kvalité!

Artistic Tights från ICANIWILL är med sin mjuka och läckra design i kombination med det oslabart bekväma materialet och den sköna passformen redan en av favoriterna bland träningstights. De svepande blå detaljerna är strategiskt placerade för att förhindra att tightsen blir genomskinliga.

Det utsökta materialet av polyester och lycra bidrar till en mycket snyggt sittande passform som samtidigt är utmärkt att träna i då tyget andas väl och transporterar fukt bort från kroppen. Artistic Tights är utrustade med en lite högre midja än normalt, för att de inte skall glida ner så lätt när du tränar. 

Då tyget är starkt kan det hända att du upplever modellen som tight eller liten, välj dock din normala storlek eller den större om du ligger mellan storlekar. 

Tvättas ut och in och efter tvättråden på tvättrådslappen.
Undvik direktkontakt mellan Artistic Tights Tights och skivstänger, då detta annars kan skada tyget.

Vid första användning kan det hända att du hör ett "knakande" ljud från sömmen i midjan. Detta är helt normalt och skadar inte plagget!
Observera att IcanIwill-tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.  

 

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499