Kategorier

Women's City Cardio Pullover

Dcore

Damtröja med half-zip, reflexdetaljer och tumhål!

Lagerstatus: Slut i lager

799 kr

Den perfekta tröjan för morgonpasset eller uppvärmningen!

Women's City Cardio Pullover från Dcore tar funktionskläder till en ny nivå med alla bekvämligheter du är van vid, plus reflektiva detaljer! Denna tröja är det perfekta plagget för dina tidiga promenader eller joggingrundor. Den lätta och flexibla funktionsmaterialet andas extremt bra och erbjuder god rörelsefrihet. Tunna elastiska fållar i ärmslut och midja garanterar en klockren passform och tumhålen fyller sin funktion med bravur.

  • Bekvämt, lätt och högfunktionellt material.
  • Full stretch och högkvalitativ dragkedja.
  • Antiskav flatlock-sömmar.
  • Polygiene anti-odör teknologi.
  • Reflexdetaljer runt hals och på bröstet!

Dcore Women's City Cardio Pullover är försedd med dragkedja i halvlängd, men det som verkligen särskiljer den från mängden är reflexdetaljerna samt polygiene anti-odör teknologi, som ökar plaggets livlängd genom att du behöver tvätta mindre och kan träna mer! För en komplett look, matcha gärna med Core Pants eller Tech Tights, deras färger går ihop riktigt snyggt och ger en riktigt nice helhet.

Material: 93% polyester, 7% spandex, 250 gsm
Modellen är 168cm lång, väger 56kg och bär storlek XS. 


Polygiene motverkar dålig lukt genom ett biocid av silversalt (silverklorid) tillverkat av återvunnet silver och ser till att dina träningskläder håller sig fräscha och inte behöver tvättas lika ofta. Undvik att tvätta plagget i onödan och låt lufttorka för att spara på både miljön och plagget.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499