Kategorier

Xcess Day-Burn, 120 caps

Xcore

Kraftfull termogen fatburner för dig som är ute efter resultat, på riktigt!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 199 kr

Multifunktionell fatburner för maximala resultat!

Xcore Xcess Day-Burn är svaret du sökt på den eviga frågan: Hur förbränner man fett effektivast, även när man inte tränar? Detta är den mest avancerade och kompletta fettförbrännaren som utvecklats och innehåller mängder av aktiva ingredienser, noggrant utvalda för sina specifika egenskaper och synergistiska effekter.

En produkt som Xcess Day-Burn kan inte beskrivas som en vanlig produkt, så den är uppdelad i 6 olika delar.

ThermoBurn Complex sätter igång det termogena effekten och tvingar kroppen att bränna fett aktivt för att hålla kroppstempraturen på normal nivå. Koffein tillsammans med l-karnitin, grönt kaffe och peppar utgör grunden och är alla vanliga ingredienser i din everyday fatburner.

DiureTX använder 3 välkända örter för diuretika och detox, nässlor, maskros och uva ursi. Dessa verkar antiinflammatoriskt och används traditionellt i örtbaserade diuretika.

Craving & Mood Control ger dig fokus och hjälper dig hålla både humöret och sötsuget i schack. Med hjälp av niacin, ginkgo biloba och frossört ökar din kognitiva funktion och förstärker känslan av att vara tillfreds. Detta är ett måste för dig som dietar!

AlphaSensory verkar för att hålla dina hormoner i balans. Hormoner har en viktig roll i din viktnedgång och fettförbränning. Xcore Nutrition Xcess Day-Burn använder 4 ingredienser som tillsammans arbetar i synergi för att blockera alfa-2 receptorer för att maximera cellernas fettförbränning.

Carb Blocker Complex ser till att de kolhydrater du får i dig under dagen, ej lagras i kroppen. Genom att använda vita kidneybönor som är en traditionell och välkänd kolhydratsblockerare får du en effektiv minskning av inlagrade kolhydrater.

Ergo Complex är en blandning som är speciellt framtagen för att öka upptaget och effekten av de övriga aktiva ingredienserna i Xcess Day-Burn. Detta i kombination med alla de andra ämnena gör denna fettförbrännare till det givna valet för dig som är ute efter de bästa resultaten.

  • All-in-one fettförbrännare!
  • Extrem termogen effekt!
  • Ökad energi, fokus och kognitiv förmåga!
  • Hormonbalanserande för optimerad förbränning!
  • Avancerad formula med vetenskapligt testade ingredienser!
  • Det givna valet för effektiv viktkontroll

Kvantitet: 120 kapslar.
Portionsstorlek: 4 kapslar.
Portioner per förpackning: 30 portioner.

Dosering: Intag 2 kapslar före frukost, 1 kapsel före lunch samt 1 kapsel på eftermiddagen. Intag tillsammans med vatten.

Innehåll per portion (4 kapslar)
ThermoBurn
Kickar igång termogen effekt
Koffein 400mg
Grönt Kaffe 225mg
L-karnitin-l-tartrat 100mg
Guarana-extrakt 25mg
Flerårig spansk peppar 25mg
DiureTX
Diuretikum & Detox
Uva ursi (30% arbutin) 150mg
Maskros (taraxacum officinale) 150mg
Brännässla (urtica dioica) 120mg
Alphasensory
Optimerar Alfareceptorn
Forslean (coleus forskohlii) 250mg
Coptis teeta(8% berberin) 100mg
Röd Salvia 50mg
Ophiopogon japonicus 25mg
Carb Blocker
Hämmar upptaget av kolhydrater
Vita kidneybönor 600mg
Pomerans 65mg
Moodcontrol
Kontrollerar hunger och humöret
Frossört 50mg
Ginkgo biloba 5mg
Niacin 10mg
ErgoComplex
Förstärker adatogen effekt och absorption
Bioperine svartpepparextrakt 5mg
Vitamin B6 5mg
Zink 5mg
Vitamin B12 1mcg

Ingredienser: Extrakt av vita kidneybönor, vattenfritt koffein, forsean (coleus forskohli) (rot), extrakt av råkaffe, förtjockningsmedel (mikrokrystallin-cellulosa), maskrosrotspulver, uva ursi-blad, nässelblad, l-karnitin-l-tartrat, coptis teeta rhizomextrakt, pomeranspulver, frossört (scutellaria baicalensis) (rot), röd salvia (salvia mitiorrhiza) (rot), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat, silikondioxid), guaranafrö, ophiopogon japonicus (rot), cayennepeppar, zinkbisglycinat, nikotinsyra, bioperine, pyridoxinhydroklorid, ginkgo biloba (blad), ytbehandlingsmedel (gelatin), metylkobalamin.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499