Kategorier

Xtracore, 80 g

Xcore

Excklusiv proteinbar med gudomlig smak!
För den hängivna atleten!

Lagerstatus: Slut i lager

25 kr

 Välsmakande proteinbar med högkvalitativt protein!

Xtracore från Xcore är barernas bar. Du som strävar efter ökad muskelmassa vet att det krävt en vilja av stål, dedikation, målmedvetenhet och rätt kost för att nå målet. För många som ger sitt allt på gymmet är det svåraste hindret inte att finna motivationen och vilja att träna, utan att äta rätt. 

Det är viktigt att tillföra rätt näringsämnen vid rätt tidpunkt för att maximera kroppens potientiella tillväxt. Med en proteinbar eller shake efter träningspasset är du på god väg, men det finns studier som visar på att för att hålla metabolismen på högvarv behöver du inta protein var andra/tredje timme. Det är osmidigt att bära runt på en massa kyckling, proteinshakes eller äggvitor för att du behöver ha protein under dagen, därför har Xtracore allt du letar efter!

Xcore presenterar sin proteinbar som är en utsökt, proteinpackad chokladbar som hjälper dig täcka energi- och proteinbehovet på ett gott och nyttigt sätt, precis när det passar dig! 

  • 24 g protein per bar!
  • Främja muskeltillväxt!
  • Perfekt som näringsrikt mellanmål!
  • Lätt att ha med sig, lätt att älska!

Rekommenderad användning: När som helst, var som helst när du behöver fylla på med högkvalitativt protein! Förslagsvis mellan måltider, som lättare måltid eller efter träningspasset när du glömt proteinpulvret hemma!

Kvantitet: 80 g
Portionsstorlek: 1 bar
Portioner per förpackning: 1
Smak: Choklad / jordnöt / cola

Näringsdeklaration per bar (80 g)
Energi 328 kcal
Fett
mättat fett 
13 g
5,1 g 
Kolhydrater
socker 
31 g
15 g 
Fiber 2,94 g
Protein 24 g
Salt 0,1 g

Ingredienser: Proteinblandning (mjölkprotein, koncentrerat vassleprotein (mjölk), hydrolyserat gelatin), mjölkchokladöverdrag (14%) (socker, kakaosmör, mjölk, kakaomassa, emulgeringsmedel (sojalecitin), smaktillsats), karamell (14%) (sötad kondenserad mjölk, glukossirap, vegetabilisk olja (palmolja, rapsolja), socker, karamelliserad sirap, emulgeringsmedel (E471), salt, smakämnen), torkmedel (glycerol), rostade jordnötter (10%), glukossirap, maltodextrin, torkmedel (maltitol), jordnötsmjöl, geleringsmedel (polydextros, solrosolja, smaktillsats (jordnötter), antioxidant (blandade tokoferoler)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499