Kategorier

Xtreme BCAA:PAC, 250g

Self Omninutrition

BCAA är ett självklart kosttillskott för dig som vill öka i muskelmassa. Innehåller 7 gånger så mycket Leucin

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr

Self Xtreme BCAA:PAC 250g

Xtreme BCAA:Pac från Self med dom tre grenade aminosyrorna Leucin, Valin och Isoleucin har en numera ganska självklar plats bland kosttillskotten hos en inbiten idrottare. De har en bevisad positiv effekt vid muskeltillväxt och återhämtning av musklerna. Nya rön har dock pekat mot att det är främst Leucin som står för den huvudsakliga anabola effekten av aminosyrorna. Därför skiljer sig Xtreme BCAA:PAC från mängden, då den innehåller 7 gånger så mycket Leucin som de övriga aminosyrorna.

Den vanligaste fördelningen mellan aminosyrorna i BCAA är 2:1:1, men tiderna förändras. Ju mer forskning som genomförs om dessa ämnen, dästo närmare perfektion för det oss! Med vetskapen att Leucin i huvudsak står för den anabola effekten har den representerats i en mycket högre dos än vad som varit aktuellt innan. Xtreme BCAA:PAC har fördelningen 7:1:1.

När kroppen får i sig Leucin, singlarerar hjärnan till musklerna att det finns gott om byggstenar. Resultatet blir att kroppens muskelproteinsyntes ökar. BCAA är ett självklart kosttillskott för dig som vill öka i muskelmassa, vare sig det är för att deffa, eller för att bygga.


Dosering: Blanda 16 g (1 skopa) med 3 dl vatten i en shaker och skaka i 30 sekunder. Intag före eller under träning för bästa resultat.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499