Kategorier

Xtreme CellXpand 2, 1,2kg

Self Omninutrition

Kraftfull preworkout som bidrar med pump, styrka och återhämtning.
Koffeinfri!

Lagerstatus: Slut i lager

449 kr

Äntligen är uppföljaren här..

Xtreme CellXpand 2 är en komplett pre-intra-post-workout som excellerar inom flertalet områden som muskelökning, pump, energi, styrka och återhämtning. CellXpand är en kraftfulll produkt som passar dig som är ute efter det bästa. Denna PWO är helt fri från koffein och passar perfekt för dig som tränar på kvällar. Den avancerade formulan kan enklast sammanfattas till fyra olika komplex av viktiga ingredienser.

Muscle Growth & Strength Matrix
Blandningen utgör grunden i denna PWO och ser till att du får extra höga energinivåer i musklerna med hjälp av kreatin. Beta-alaninet ser till att dina karnosin-nivåer är optimerade vilket lindrar mjölksyra och ser till att du kan pusha dig själv hårdare. 

BCAA Stamina Matrix
Grenade aminoryror i hög dos samt en optimerad dos av DLPA ser till att din proteinsyntes är optimerad och höjer din smärttröskel. Denna blandning ger dig även extra energi under passet och säkrar en effektivare återhämtning.

Cell-Xpand Matrix
Citrullin, alanin och taurin arbetar aktivt för att öka ditt blodflöde och se till att du alltid får tillräckligt med syre i blodet ut till musklerna. Detta höjer din prestationsförmåga och förbättrar din potential att utveckla muskelmassa. Xtreme CellXpand 2 bidrar också med en stark känsla av pump tack vare denna blandning. 

Hydro-SportSalt™
Den kanske mest underskattade delen av Xtreme Cellxpand 2. Med hjälp av Natrium, Kalcium och Kalium ser denna produkt till att hålla din elektrolytbalans optimerad. Detta tillsammans med magnesium bidrar till minskad utmattning och trötthet vid träning. 

Ingredienser: Maltodextrin från majs, dextros, kreatin-monohydrat, isomaltulos, l-leucin, l-citrullin, beta-alanin, l-alanin, l-isoleucin, l-valin, syra (e296), dl-fenylalanin, taurin, askorbinsyra (vit c), magnesiumglycinat, arom, natriumklorid (salt), kaliumklorid, kalciumcitrat, färg (e150a), natriumbikarbonat, sötningsmedel (sukralos, e950), pyridoxin-hcl (vit b6), kolekalciferol (vit d).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499