Kategorier

Xtreme Hydro Force

Self Omninutrition

Hydrolyserat protein! Snabbast på marknaden!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Hydrolyserat vassleprotein, det bästa av det bästa för dig som vill ha snabbt upptag.

Det som skiljer hydrolysat från "vanligt" vassleprotein (koncentrat/isolat) är att det är förspjälkat. Detta gör att upptagningstiden reduceras drastiskt, efter som aminosyrorna redan är nedbrutna till en nivå där kroppen kan absorbera dem direkt. Vanligt vassle har en upptagstid på ca 1-2 timmar. Med Xtreme Hydro Force från Self har du redan efter 15 minuter absorberat större delen av aminosyrorna så dina muskler får allt de behöver för att maximera återhämtning och tillväxt.

Xtreme Hydro Force innehåller extra höga halter av viktiga aminosyror som BCAA, EAA och L-Glutamin!

Som kronan på verket innehåller Hydro Force AKG Kreatin, som har många fördelar jämfört med kreatinmonohydrat. Dels behöver du inte lika mycket, dels behöver du inte kolhydrater för att binda det. Kreatinets roll i denna produkt är att ge din kropp en konsekvent ökad energinivå och snabbare återhämtningstid!

Dosering: Blanda 40 g (1 rågad skopa) med 3 dl vatten i en shaker och skaka om i 30 sekunder. Intag direkt efter träning för bästa resultat.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499