Kategorier

Xtreme L-carnitine, 60 caps

Xcore

Effektiv, säker och permanent viktnedgång!

Lagerstatus: Slut i lager

129 kr 89 kr

Upplev förhöjd naturlig fettförbränning och ökad energi!

Xtreme L-Carnitine från Xcore Nutrition innehåller hela 1280 mg av l-karnitin-l-tartrat, en form av karnitin som är väldigt eftertraktad inom idrottsvärlden tack vare sina bevisade fördelar och riskfria användning. L-karnitin har flera viktiga funktioner i kroppen, men de viktigaste för dig som är ute efter en bra fatburner är att den hjälper till att transportera fett till mitokondrien där fett förbränns till energi, samt den termogena effekten.

  • Mer energi, bättre återhämtning, mindre fett!
  • Hälsosam fettförbränning!
  • Minskad aptit!
  • Förbättrad prestationsförmåga!

Xcore Xtreme L-Carnitine hjälper alltså din kropp att bilda mer energi från fett, vilket bidrar till att du får mer energi och mindre fett. L-karnitin är ett perfekt tillskott för dig som eftersträvar en sund, hälsosam och permanent viktnedgång utan skador på kroppen. Ämnet verkar även hungerdämpande och kan stärka ditt immunförvar.

Kvantitet: 60 kapslar.
Portionsstorlek: 2 kapslar.
Portioner per förpackning: 30 portioner.

Dosering: Intag 1-2 kapslar dagligen, helst i samband med måltid.

Innehåll  per portion
L-karnitrintartrat 1280 mg
L-metionin 50 mg
Tiamin (Vitamin B1) 50 mg (4545% RDI)

Ingredienser: L-karnitin-l-tartrat, ytbehandlingsmedel (gelatin), l-metionin, tiaminhydroklorid, klumpförebyggande medel (silikondioxid, magnesiumstearat).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499