Kategorier

Yok3d

Ökad muskelpump, Ökad vasodilation

Lagerstatus: Slut i lager

469 kr 379 kr

Yok3d 90caps


Den primära ingrediensen i Yok3d är arginin nitrat. Tillägget av nitratjon till den redan effektiva aminosyran L-arginin möjliggör både L-arginin och nitrat att skapa kväveoxid i kroppen. Mer salpetersyra i kroppen innebär ytterligare vasodilatation, vilket innebär mer näringsämnen och blodflödet till musklerna - i slutändan ger de dig något som slår alla tidigare intensiva pumpprodukter, något som varje aktiv bodybuilder längtar efter och älskar.

En viktigt ingrediens i Yok3d är Trichopus Zeylanicus. Det här är första gången den syns i ett kosttillskott.

Detaljerad information
Portion: 3 kaps. (30 port)

Innehåll per portion
Proprietary blend    1350 mg
Arginin nitrat, vitis vinifera (powergrape), trichopus Zeylanicus (hel planta) extrakt
Vitamin C    100 mg
     

Doseringsförslag:

Intag en portion (3 kapslar) på tom mage ca 90 min innan träning. Om du väger under 70 kilo, börja att ta 2 kapslar för att se toleransnivå för att sedan kunna öka upp till 3 kapslar.

Överskrid inte mer än 5 kapslar på en 24 timmars period. Använda i max 12 veckor i streck, ha sedan ett uppehåll på minst 2 veckor.
Ingredienser: Gelatin, kalciumkarbonat, kiseldioxid, vegetabiliskt stearate, FD&C gul #6, FD&C blå #1, titandioxid.

Viktigt: Kosttillskott är inte avsett för medicinskt bruk och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Produkten är endast avsedd för personer över 18 år. Konsultera med din vårdgivare innan använding om du ta någon medicin, OTC-medicinering, kosttillskott eller om du har exsiterande sjukdom inkluderande; högt eller lågt blodtryck, hjärtarytmi, stroke, hjärt, lever, njur eller sköldkörtel sjukdom. Eller om du har krampanfall, psykiatrisk sjukdom, diabetes. Använde inte denna produkt om du tar erektil dysfunktion medicin, ta inte heller om du använder dig av någon annan nitrater i form av medicin eller kosttillskott. Använd inte produkten tillsammans med alkohol.

Förvaras torrt, svalt och utom räckhåll från direkt solljus.

Förvaras oåtkomligt för små barn.

Rekommenderad doseringsanvisning bör inte överskridas.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499