Kategorier

ZiMAx, 60 caps

Nanox

ZMA för maximal återhämtning och testosteronproduktion.

Lagerstatus: Slut i lager

289 kr

Zink, magnesium och vitamin B6!

Dessa tre ämnen är en klassisk kombination inom träning och muskeluppbyggnad. ZiMAx från Nanox Nutriceuticals innehåller en optimerad dos av alla tre ämnena för att du ska kunna maximera din återhämtning och muskeltillväxt. Zink är en mycket viktig mineral för dig som vill behålla eller öka din testosteronproduktion. Zinket i ZiMAx är keleterat vilket innebär att deras förmåga att tas upp av kroppen är kraftigt förhöjd. 

Fördelningen mellan zink, vitamin b6 och magnesium är fördelad för att maximera effekten och för att uppnå maximal synergi.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499